Golf klub

Golf & ostale sportske aktivnosti

Golf i ostali sportovi

“Provedite svoje slobodno vrijeme u netaknutoj prirodi, sa prekrasnim pogledom na okolne planine!” Dali je to vaš moto, koji srdačno po zdravlja sve vaše igrače golfa? Oslonite se na program Reservaton Assistant, pomoću kojeg čete moči lako oduševiti vaše goste sa izvanrednim uslugama.

Potpuna kontrola i pomoć kod vođenja golf kluba. Evidencija članova, rezervacije termina, planiranje aktivnosti i rezervacije….

Sa Reservation Assistant nećete samo efikasno upravljati igralište za golf, nego i golf trgovinu. Reservation Assistant “Golf Managment modul” omogućava odličnu koordiniranje događaja. Uz pomoć Golf Managment modula raspoređivate zauzetost golf igrališta, dodijelite vrijeme za odmor, rezervirate opremu za vaše goste, napravite plan golf tečaja i uključite broj golf jedinca u paketu.

Sučelja nevidljivo povežu područje golfa sa ostalim odjeljenjima. Sve kupnje gosta u golf trgovini se automatski knjiže na hotelski račun gosta, tako da mu je omogućeno, da može platiti sve troškove na jednom mjestu. Sistem istovremeno koordinira rezervacije spa tretmana, sa vremenom za osvježenje i ne dozvoljava dvoje rezervacija u istom razdoblju. Na vama je, da ponudite ljubiteljima sporta poseban doživljaj.

Dali su sportovi kao tenis, bovling ili možda jahanje kod vas na prvom mjestu? I tom slučaju vam  Reservation Assistant omogućava, da očarate vašeg sportskog gosta. Spa & Activity programski modul upravlja sve vaše sportske objekte, bez obzira na specifičnosti ovih.