Protel na ITB 2015 – Komunikacija u realnom vremenu

“Mobile. Together.”

To je bio protelov novi moto na ovogodišnjem turističkom sajmu ITB. Na jednom od najvećih turističkih sajmova na svijetu, je protel predstavio novo riješenje svog programa, koje još više povezuje sve prisutne u hotelu. Sa upotrebom bilo kojeg mobilnoga uređaja, mogu hotelijer, zaposleni u hotelu i hotelski gosti, međusobno komunicirati na jednostavan način i u realno vrijeme.  

Dobra informiranost je osnova za dobru tancu uslugu. Samo oni, koji znaju što se događa, mogu donositi odluke i reagirati u pravo vrijeme, protel nudi to znanje, u realno vrijeme, uz pomoć informacijskog središta, koji je uključen u programsku opremu. Svi u hotelu imaju brz i jednostavan pristup do informacija o događajima u hotelu i mogu se povezati sa svima u hotelu. Novosti je moguće jednostavno izmijeniti tako na recepciji u Front Office, kao u Back office, u Housekeeping i čak sa gostom. Cilj svega je, da se gostu nudi brzo i prvu uslugu. 

Najbolji prvi dojam napravljen je putem hotelske web stranice, čak i prije što gost napravi rezervaciju. Novi web rezervacijski alati, protel WBE 5 i protel Air MICE WBE nude široki odabir mogućnosti direktnog marketinga na domaćoj web stranici hotela, kao što su na primjer: odabir hotela ili dvorane za konferenciju, pomoću 3D prezentacije, dodatne funkcije, dodatne usluge, prodaja artikala, koji ne zahtijeva rezervacije ili specijalna ponuda za stalne odnosno poslovne goste, samo da nabrojimo nekoliko mogućnosti. protel Voyager – aplikacija za goste se neprimjetno opire na sve te brojne mogućnosti. Od rezervacije do check-outa, omogućava gostu osobno planiranje boravak u hotelu. protel Voyager gostu omogućava nezavisnu rezervaciju usluga, kontakt sa hotelom, kada je to potrebno i na kraju čak i plaćanje računa i check out. 

Pametni telefoni, tablice i pristup do Interneta u cijelom hotelu, su promijenili način, kako radi hotelska programska oprema. Prije nekoliko godina bio je glavni naglasak rada u hotelu na upravljanju rezervacija soba. Današnja rješenja uključuju sve funkcije i procese, koji su dio svakodnevnog rada u hotelu, koji uključuje čak i  želje gostiju, da si formiraju svoju vlastitu iskustvo u hotelu. protel hotelska programska rješenja prate cijeli ciklus putovanja gosta.  protel sa udruživanjem prilagođenih modula i aplikacija, sa rješenjima koji rade bez greške, omogućavaju praćenje svake faze boravka gosta u hotelu.

itb