Poduzeće

iGost Informatika d.o.o. je čvrsto posvećena IT podršci u hotelijerstvu

iGost Informatika d.o.o. je usmjerena v IT podršku u hotelskoj industriji. Imamo 20 godina iskustva sa IT rješenjima za hotelijerstvo i ugostiteljstvu, u  s više od 120 hotela i 2000 restorana.

Poduzeće MC sistemi d.o.o. je usmjereno v informacijsko podršku poslovanju hotelom.

Svim postojećim strankama pa i budućim želimo pomoći kod svakodnevnog poslovanja. Nudimo izvrsne informatičke alate protel – programske opreme za poslovanje hotela, koja ima u Europi više od 10.000 instalacija i najveći stepen zadovoljstva korisnika između svih softverskih rješenja za hotele u Njemačkoj.

Zašto smo uvjereni, da je protel pravo rješenje za Vas ? Izdvajamo 3 razloga:

Glavna osobina dobrog hotelskoga informatičkoga sustava je sposobnost ubrzavanja i generiranja prodaje. To znači, da Vama HIS omogućava prodaju vaših kapaciteta uz pomoć vaše internetske stranice na efikasan način i, naravno, bez plaćanja provizija hotelskim portalima. protel je tržištu baš ponudio najnoviju verziju svog rezervacijskoga kanala (web booking engine) – WBE 5, koji se smatra kao najbolji sistem web rezervacija do danas.

Ne možete sami realizirati sve vaše prodaje, sa vlastitim prodajnim aktivnostima, ipak je potrebno uključiti i druge prodajne kanale, kao što su rezervacijski sistemi na internetu (npr. Booking.com, Venere, Expedia, HRS, ….) Zovemo ih IDS (internet distribution systems).

protel omogućava sučelje prema više od 50 IDSova i GDSova, i to dvosmjerno. Nema više potrebe po svakodnevnom upisivanju podataka o raspoloživosti hotela na portal, nema više prepisivanja rezervacija iz emaila u HIS – za sve se brine i radi automatsko protel HIS.

Za vrijeme mobilnih tehnologija značajno je, da ste sve vrijeme u toku sa najnovijim informacijama. protel vama sa dodatnim funkcijama za uređaje kao što su iphone, ipad, android, nudi pregled zauzetosti hotela bilo gdje se nalazite i izvođenje većine operacija, koje su obično na raspolaganju u recepciji.

Pozivamo Vas, da si pogledate mogućnosti, koje vama nudimo, zajedno sa protek-om.