Protel AIR

Hotelski informacijski sistem u oblaku

protel AIR nudi po pristupačnim cijenama,  najbolje što nudi računarstvo u oblaku. Pročitajte više u priloženoj datoteci : Protel AIR – SLO.
Prije svega to nije “još jedan” »cloud HIS – hotelski informacijski sistem«, koji se svakodnevice pojavljuje na svjetskom tržištu.

Protel AIR je
1) potpuno funkcionalni hotelski informacijski sistem (HIS),
2) preveden na hrvatski,
3) prilagođen hrvatskom zakonodavstvu i sa potporom na hrvatskom jeziku.

 

U nastavku su navedene neke od prednosti,  koje nude cloud rješenja, kao  što je protel AIR.

Početak bez velikoga financijskoga uloška

Bez velikoga financijskoga uloška sa vaše strane. To je najamni model ili “Pay-as-you-go” model. protel AIR ne zahtijeva IT stručnjaka za implementaciju, znači nema velike investicije u instalaciju sistema. 

Skladištenje i zaštiti podataka

Oblak može pohraniti sve veće količine podataka, bez brige, da bi moglo ponestati prostora za njihovu pohranu. Hotelski podaci se pohranjuju na sigurnim  serverima, koji imaju firewall i SSL enkripcije za zaštitu podataka. Vi se o tome ne trebate više brinuti.

Automatski Backup – Sigurna kopija

Podatci sa automatski pohrane i moguće ih je obnoviti, bez brige, da bi se nešto izgubilo. Rad bez diska za pohranu podataka, znači bez dodatnih IT troškova za pohranu podataka.

Automatsko ažuriranje softvera

protel AIR se automatski ažurira sa najnovijim funkcijama i novostima. Ne trebate se više brinuti za prijenos najnovijih servisnih paketa ili za “ručno” provjeravanja za ažuriranjem programa.

Minimalni “down Time” – ne-operativnost sistema

protel AIR je izgrađen na arhitekturi “multiple redundancy”, koja daje našim korisnicima minimalni “down time”. Sa automatskim preklapanjem, se sistem u slučaju potrebe, automatsko makne na Backup server, i sa time omogući neometani rad, i to bez utjecaja na vaš rad.

Jednostavna instalacija i početak rada sa sistemom

protel Air možete u vašem hotelu početi upotrebljavati u vrlo kratkom vremenu, jer ne treba instalacije ili bilo koje druge pripreme, osim unosa cjenika. protel Air ne zahtijeva posebne programske ili strojne nadogradnje, što znači dodatna ušteda hotela kod IT troškova.

Minimalni operativni troškovi

Kad je sistem namješten, hotel za odražavanje sistema više ne treba IT stručnjaka. Osim toga, nije potrebna dodatna programska ili strojna oprema, znači da se hotel ne treba više baviti sa distributerima programske ili strojne opreme.

Pristup s bilo kojeg mjesta

Kod protel Air postoji samo jedna zahtijeva, da imate vezu sa internetom na bilo koji spravi. U sistem možete pristupati izdaleka, znači i kada putujete, možete kontrolirati posao u hotelu.

Minimalno vrijeme obuke

protel AIR je jednostavan za učenje i prilagođivanje, bez dodatne potrošnje vremena za učenje i  obuku. Korisnici se nauče upotrebe programske opreme u oblaku puno brže, nego sa lokalno instaliranim inačicama programske opreme.